Laminaat

Met ons divers aanbod aan goed geprijsde laminaatvloeren kunt u het natuurlijke effect van echt hout of tegel nu ook in uw eigen huis bekijken. Wij bieden goede kwaliteit laminaatvloeren in verschillende dessins die variëren van warm notenhout tot zeer mooi marmeren tegellook. Zo heeft u altijd keuze uit diverse laminaatvloeren die uw ruimte er geweldig zal laten uitzien, want laten we eerlijk zijn, een vloer koop je voor een lange tijd en verander je niet zomaar even.

De keuze voor laminaat biedt u naast de vele dessins nog andere mogelijkheden. Laminaat is namelijk naast efficiënt ook nog eens makkelijk zelf te leggen. Bezoek onze winkel op de Zwart Janstraat 146b voor onze diversiteit aan vloeren om een goed beeld te krijgen hoe uw ruimte eruit zou kunnen zien.

PVC vloer

Een PVC vloer is eigenlijk de professionele variant van de vinylvloer en wordt steeds vaker in huizen toegepast vanwege de duurzaamheid en veelzijdig is. Het zijn sterke, robuuste vloeren en zijn verkrijgbaar in stroken met een diversiteit aan verrassende printdesigns.

Een PVC vloer is een zeer geschikt product voor particulier en project. Het gebruik van een PVC vloer gaat niet alleen lang mee, maar is ook een lust voor het oog. Deze vloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming, vloerkoeling en voor het gebruik in vochtige ruimtes vanwege de waterbestendigheid.

Komt u bij ons langs voor goed en deskundig advies, vergelijk eigenschappen en uitstraling van verschillende vloeren met elkaar voordat u een keuze maakt. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van uw PVC vloer.

Tapijt

De Vloerspecialisten heeft een diversiteit aan verschillende soorten tapijt. Als een tapijt goed is geeft het u een echt ‘huiselijk’ gevoel.

Een goed tapijt heeft uitstraling, karakter en geeft warmte. Tevens kan het de dagelijkse slijtage aan omdat het sterk genoeg is. De ene vloerbedekking past in de ene ruimte beter dan in een andere, dus wanneer u op zoek bent naar tapijt, houdt u dan rekening met wat het beste past in uw huis en in welke ruimte het tapijt komt.

Bezoek onze winkel op de Zwart Janstraat 146b voor onze diversiteit aan vloeren om een goed beeld te krijgen hoe uw ruimte eruit zou kunnen zien.

Vinyl

De uitstraling van uw huis zal veranderen door het type vinyl en zal daardoor de sfeer aanpassen.

Bij De Vloerspecialisten kunt u met onze vinyl collectie keus maken voor en comfortabele en zeer hygiënische vloer. Een vinylvloer isoleert goed, is geluiddempend, gemakkelijk schoon te houden en door de veerkracht, zacht en aangenaam aan de voeten. Bovendien zijn vinylvloeren praktisch en gemakkelijk in onderhoud en wanneer u kiest voor een beter kwalitatief vinyl is het ook nog eens extra slijtvast.

Kom naar onze winkel en laat u inspireren door de vele mogelijkheden, U heeft altijd bij ons keuze uit een type vinyl die in uw huis er geweldig uitziet.