Wij helpen u met gratis bezorgservice

Te zwaar, te groot, te veel? Met de gratis bezorgservice brengen we uw vloer en toebehoren graag bij u thuis. We zorgen ervoor dat de producten onbeschadigd bij u worden afgeleverd. In de winkel wordt samen met u een bezorgdatum afgesproken.

Op uw aankoop bon staat de bezorgdatum vermeld die u hebt afgesproken, tenzij uw bestelling eerder zal aangekomen, dan zal u gebeld worden om met u te overleggen of uw vloer eerder bij u afgeleverd mag worden. We bezorgen bij u gratis als u in een straal van 20 km woont en dit is ook afhankelijk van de m2 die is afgenomen.

We bezorgen op de volgende dagen

Maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 19:00 uren op zaterdag tussen 11:00 en 17:00 uur. Er kan zijn afgeweken van de bezorgtijden, maar deze is dan op voorhand met u besproken en zal vermeld staan op uw aankoop bon.

Bezorging per bestelbus vindt plaats op vaste dagen, afhankelijk van waar je woont. Mocht uw afgesproken datum toch niet goed uitkomen, kunnen we deze altijd veranderen. Let wel op: de dagen waarop we in uw regio bezorgen staan vast. Deze kunnen we niet veranderen.

Zijn er beperkingen op uw bezorgadres

We bezorgen t/m de 1ste verdieping. Woon u hoger en is er geen lift, houd u er dan rekening mee dat u voor de volgende verdiepingen de levering zelf regelt. Daarnaast zijn er een paar dingen die we willen weten over uw adres om een vlotte bezorging van uw bestelling te kunnen garanderen. Neem u contact met ons op als u vermoedt dat onze bestelbus mogelijk problemen ondervinden als ze bij u de vloer met evt.
toebehoren komen bezorgen. U hoeft u overigens geen zorgen te maken. We vinden altijd wel een manier om uw vloer met evt. toebehoren te bezorgen, maar om de bezorging meteen goed te laten verlopen, is het beter ons tijdig te informeren over mogelijke leverbeperkingen in uw buurt. Neem contact met ons op als u twijfelt. We adviseren u graag.

Wanneer rekenen we bezorgkosten

Als de afstand van bezorging verder is dan de straal van 20km, dan zal er vanaf de 20km straal een vergoeding worden gevraagd tot huisadres.

Als de m² van de afgenomen vloer niet overeenkomt naar het te leveren bezorgadres, dan vragen we voor deze extra service een vergoeding.

En wanneer u niet aanwezig bent als uw vloer met evt. toebehoren wordt bezorgt op bezorgadres en er met u duidelijk een bezorgafspraak is gemaakt met bezorgtijd.